Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Перший погляд на новий Volkswagen Caddy

П҆ яте покоління комерційної моделі на ім҆ я Caddy побудовано на всім відомій платформі MQB за рахунок чого автомобіль легко трансформується та має переваги над конкурентами у компоновці грузового відсіку та їздових характеристиках. Не є секретом той факт, що саме Volkswagen Caddy є одним з найпопулярніших малих комерційних автомобілів у світі, тому ми з нетерпінням очікували від німецького бренду появи нової моделі практичного вена.

Дебют новачка відбувся на спеціальному заході у місті Дюссельдорф, де було зібрано попередні покоління моделі та повний ряд Volkswagen Caddy 2020 модельного року. Серед головних конкурентів для Caddy ми би відзначили такі автомобілі як Mercedes Citan, Ford Transit Connect та Citroen Berlingo. Довжина кузова Caddy збільшилася до 4,5 метрів, але при цьому висота стала меньшою на 2,5 см. Також збільшилась вантажопідйомність та загальні габарити грузового відсіку. Зовнішність нового MPV виявилась досить привабливою, а схожість на попередника грає лише на користь Caddy. Найбільше уваги привертає сучасна головна оптика, яка змінилася найбільше та пропонує свіжі стандарти у царині освітлення дороги у нічній час.

Під капотом Volkswagen Caddy може встановлюватись один з трьох дизельних двигунів об҆ ємом 2 літри. Потужність яку розвиває цей силовий агрегат варьюється від 75 до 120 к.с. Модернізований дизельний мотор має систему подвійного AdBlue, що робить його одним з найчистіших двигунів у своєму класі.

В інтер'єрі Caddy виробник вирішив зосередитись на просуванні ідей Digital Cockpit. Нові стандарти концерну VW повинні покращити якість ергономіки, адже саме цим вирізняються німецькі автомобілі ще з 90-х років минулого століття. В топовому виконанні автомобіль оснащено 10-дюймовим екраном мультимедійної системи, яка розгорнута до водія. В нижніх комплектаціях діагональ екрану складатиме 8,25 та 6,5 дюйми відповідно. Якість матеріалів обробки салону відмінна, звісно якщо мова йде про комерційний транспорт.

Volkswagen Caddy має широкий вибір комплектацій та варіантів виконання кузова, який може бути пассажирським або грузовим. Також не обійшлося без спеціальних версій, таких як "Life", Pan Americana або Vision. На Європейському ринку Caddy з҆ явится в жовтні цього року, тоді ми і дізнаємось про базові ціни та вартість додаткового обладнання…

 

 

25.02.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Перший погляд на новий Volkswagen Caddy

Політика конфіденційності